Kursdatum för Riskutbildning bil

Riskutbildning, Del 1 - för behörighet B

Riskutbildning för Bilkörkort är en viktig och obligatorisk del av körkortet och måste vara godkänt för att man ska få göra uppkörning. Kursen innehåller till viss del fakta men är övervägande till för att väcka tankar och förståelse för hur du undviker risker i trafiken, och få en förståelse för det ansvar man har som förare av ett fordon.

Det bästa är om man har övningskört lite i trafiken innan man går kursen för bästa förståelse.  Under kursen går vi igenom olika moment och företeelser som påverkar oss i trafiken. Stommen är riskbeteende, trötthet, alkohol och andra droger.  

Riskutbildning 1 för bil hålls på Farsta Trafikskolas lokal på Larsbodavägen 53 i Farsta. För dig som skall ta körkort för Bil är halkbanan del 2 och vi rekommenderar att du i god tid bokar din utbildning på Gillinge. För mer information och priser besök deras hemsida, gillinge.se.

OBS! Tänk på att Transportstyrelsen har handläggningstider så gå kursen i god tid.

Viktig Information om Riskutbildningen

Betalningen ska ske senast 2 arbetsdagar innan kursstart. Vi tar emot betalning via Swish 123 668 50 51 eller Bankgiro 5677-3450 Tänk på att det med Bankgiro kan ta upp till 3 bankdagar för betalningen att komma oss tillhanda.

Kom ihåg att skriva in ditt personnummer, namn och vilken kurs det gäller.

Datum för Riskutbilning B

OBS!!!! Vid för lågt deltagarantal kan kursen komma att ställas in!

För att boka något av ovanstående kurstillfälle ringer du till Trafikskolan.

OBS! Avbokningar ska ske senast tre dagar innan kurstillfället.

Obs! Avbokningar får ej ske via e-post.

Det går bra att lämna meddelande på vår telefonsvarare dygnet runt!

Välkommen att delta på riskettan för B körkort hos Farsta Trafikskola!