Kursdatum för Risk 1 Motorcykel

Riskettan För dig som ska ta MC kort

Riskutbildning del 1 MC

För dig som ska ta körkort för MC är det obligatoriskt att ha genomgått en riskutbildning. Riskettan är en teoretisk utbildning som handlar om alkohol och andra droger, trötthet samt riskfyllda beteenden i övrigt. Det bästa är om man har övningskört i trafiken innan man går kursen för bästa förståelse.

Riskutbildning för MC sker i Håga industriområde, Industrivägen 1-5 i Västerhaninge ca 30 min från centrala Stockholm.

Riskutbildningarna för MC är till för att göra dig till en trygg och säker förare. Du måste ha klarat båda delarna (riskettan och risktvåan) med godkänt resultat innan du gör ditt kunskapsprov och förarprov. Giltighetstiden får inte heller ha gått ut.

OBS! Tänk på att Transportstyrelsen har handläggningstider så gå kursen i god tid.

Viktig Information om Riskettan MC

Betalningen ska ske senast 2 arbetsdagar innan kursstart. Vi tar emot betalning via Swish 123 668 50 51 eller Bankgiro 5677-3450 Tänk på att det med Bankgiro kan ta upp till 3 bankdagar för betalningen att komma oss tillhanda.

Kom ihåg att skriva in ditt personnummer, namn och vilken kurs det gäller.

Datum för Riskettan MC

Pris är 600:-/pers. och ska betalas i förskott innan kurstillfället. Vid för få deltagare kan kurstillfället ställas in.

För att boka något av ovanstående kurstillfälle ringer du till Trafikskolan. Är du inskriven kan du boka direkt på Elevcentralen.

OBS! Avbokningar ska ske senast tre dagar innan kurstillfället.

Obs! Avbokningar får ej ske via e-post.

Det går bra att lämna meddelande på vår telefonsvarare dygnet runt!

Välkommen att delta på riskettan för MC hos Farsta Trafikskola!